Skip to main content

Skuldersmerter - behandling med shockwave og laser

Har du skuldersmerter og kan ikke komme af med dem?

Jeg ved hvad du føler og kan hjælpe dig med effektiv behandling, så du igen får mindre smerte og mere funktion.

Jeg hjælper dig hurtigt og effektivt ved skuldersmerter, så du kan komme retur til dine normale aktiviteter i hverdagen, via en behandlingskombination med shockwave og laserterapi. På den måde får du din livskvalitet tilbage, og skal ikke føle dig begrænset længere.

Mit fokus er på at fjerne årsagen til dine smerter, og ikke kun symptomet. Første gang du kommer laver jeg en ultralydsscanning, for at se om der er eventuel inflammation eller forkalkninger i muskler og sener, så vi kan målrette behandlingsforløbet efter dit behov. Målet er at du har en 50 % reduktion af dine smerter inden for de første 3 behandlinger.

BOOK DIN TID HER

Hvordan hjælper jeg dig ved skuldersmerter?

Til de akutte skulderskader, inflammationstilstande og overbelastninger bruger jeg i klinikken i Sjølund laserbehandling af skuldersmerter. Det giver en hurtig og effektiv smertelindring.

Til de kroniske skuldersmerter, det kan være enten en forkalkninger i senen eller en frossen skulder. Så har jeg muligheden for at behandle dem med radierende shockwave i kombination med laser.

Jeg bringer hele værktøjskassen i spil for at give dig den bedste ,-og mest effektive løsning.

Når man ser på det store billede, så er mange diagnoser at vælge imellem. Fælles for alle problematikkerne er at du får en begrænsning i det daglige funktionsniveau.

Nogle af problemstillingerne kan stilles via traditionelle fysiske test, men der er også en række som kræver billeddiagnostik. I klinikken har jeg muligheden for ultralydsscanning til at diagnosticere din problematik som et supplement, til en god grundig undersøgelse. Helt uden at det koster ekstra for dig som klient.

Behandlingsforløb ved skuldersmerter

Varigheden af skuldersmeter og et behandlingsforløb kan varierer ved den enkelte.

Hvis det er inflammation og overbelastninger, kan det være en kortere periode i forhold til behandling. Desværre er der ofte beskadigede sener med i skulderproblematikker, som gør at prognosen kan være relativt lang på op imod 8-12 måneder, i forhold til at man er helt tilbage ved ens normale funktionsniveau.

De normale behandlingsforløb ligger på et sted mellem 4-10 behandlinger.