Skip to main content

Shockwavebehandling til skader

Jeg kan hjælpe dig både med akutte og kroniske skader ved hjælpe af shockwave behandling.

Grundet evnen til at stimulere på smertereceptorerne i vævet, kan jeg hurtigt og effektivt afhjælpe dine smerter uden bivirkninger.

Et normalt behandlingsforløb med shockwave lige når skaden/uheldet er ude, vil det som udgangspunkt kræve mellem 3 til 5 behandlinger. Her kombinere jeg behandling med laser, da jeg ser god effekt af dette.

Har du en mere kompleks problemstilling eller skade, som har været i kroppen i mere end 3 måneder; Så skal du forvente at skulle have et sted mellem 6 til 12 behandlinger, for at opnå et varigt og tilfredsstillende resultat.

Jeg har muligheden for at kunne ultralydsscanne dig i klinikken, som supplement til de kliniske undersøgelser og test. På den måde kan jeg målrette behandlingen, helt specifikt til din problemstilling.

Hyppige problemstillinger med shockwave

  • Skuldersmerter
  • Hælspore
  • Achillessenen
  • Tennisalbue
  • Golfalbue
  • Nakke og kæbespændinger
  • Bindevæv & muskler

Og meget meget mere. Hvis du er i tvivl, så kontakt mig, så hjælper jeg med at vejlede dig til en løsning.

Forløb med shockwave

Behandling med radierende shockwave, foregår ved at man skaber en trykbølge med et projektil, inde i et kammer, som overfører energien via en transmitter til vævet.

På den måde kan jeg arbejde henover et større muskelområder og i triggerpunkter effektivt. Jeg kan ramme i ca 4-5 cm dybde.

Herudover har jeg  række forskellige special transmittere som kan løsne op i de små muskler omkring ryg og nakke, samt for bindevævet i kroppen. Dem bruger jeg til at skabe en holistisk behandling af hele muskelkæderne til de skadede områder. Det kan eksempelvis være ved en hælspore.

Radierende shockwave er også en effektiv behandlingsform i forbindelse med trætte muskler, i forbindelse med hård træning og overbelastning.