Skip to main content

Din sportsmassør

Din Sportsmassør startede jeg i 2020 fordi jeg vil gøre en forskel for dig og din krop.

Mit navn er Louise, og jeg er uddannet sportsmassør & sportsterapeut, og glæder mig over at jeg hver dag kan hjælpe mennesker med smerter og funktionsnedsættelser.

Jeg brænder for at gøre en forskel for dig, og sætter en ære i at du skal kunne mærke en forskel, når du har modtaget behandling hos mig. Jeg går i dybden, og er grundig i mit arbejde. Mit mål er at afhjælpe dig med dine problemer og skader – eller blot vedligeholde din krop, så du kan klare hverdagens strabadser.

Jeg tilbyder professionel behandling – herunder både massage, shockwave og laser behandling – behandling der virker til din skade. Her har jeg muligheden for at kunne hjælpe dig med både akutte og kroniske skadesproblematikker.

Til diagnose af din skade har jeg en ultralydsscanner som jeg bruger som en del af undersøgelsen, når du kommer i klinikken i Sjølund. Dette suppleres af forskellige kliniske undersøgelser, for at give dig de bedste forudsætninger.

For tidsbestilling eller spørgsmål, kan jeg kontaktes på sms via 53 57 01 41 eller på louise@massage-der-virker.dk – du kan også udfylde kontaktformularen her.