Skip to main content

Firmamassage

Skal din virksomhed have firmamassage?

Jeg tilbyder dybdegående massage der virker. Jeg tager fat, og du skal kunne mærke en forskel allerede efter første besøg hos mig. Døjer du med spændingshovedpine, ondt i lænden, ryggen, skulderproblemer, sovende fingre, eller bare generelt problemer med mobiliteten. Føltes noget forkert, eller skal du bruge massage for at restituere – så kan jeg hjælpe dig. 

Jeg har klinik i hjemmet Sjølund, som ligger lige syd for Kolding – og 5 min kørsel til nærmeste motorvejsafkørsel. Efter aftale kører jeg ud, og tilbyder massage i dit hjem eller virksomhed i Kolding eller omegn. Du kan altid kontakte mig for et tilbud til netop din virksomhed.

Massage er godt for dig og din krop, uanset om du har akut opståede smerter, eller om du blot vil forebygge og pleje dig selv. Ved massage opnår du øget velvære, da blodgennemstrømningen i din krop bliver meget bedre, og samtidig får du udskilt de affaldsstoffer som har ophobet sig i musklerne. Har du skader, eller dyrket ekstremt meget sport og overbelastet dine muskler, vil du også opleve hurtigere restitution.

Jeg har også mulighed for at kunne tilbyde effektiv laserbehandling til akutte og kroniske skader i virksomheden, grundet den mobile laser jeg råder over i klinikken.

BOOK TID HER

Det siger kunderne…

”Jeg har i dag været forbi Louise, hvor jeg fik massage grundet spændinger i nakken og hovedpine. Hun var så dygtig, sød og professionel. Jeg kommer helt sikkert igen”

Skal jeg kontakte dig?