Skip to main content

Tennisalbue - behandling med shockwave og laser

Er du træt af smerter i albuen? Så kan effektiv behandling med laser og shockwave fjerne dine smerter.

Jeg hjælper dig hurtigt og effektivt ved tennisalbue/golfalbue, så du kan komme retur til dine normale aktiviteter i hverdagen, via en behandlingskombination med shockwave og laserterapi. På den måde får du din livskvalitet tilbage, og skal ikke føle dig begrænset længere.

Jeg kan også vejlede dig til valg af af bandage til brug for aflastning, og har altid alle størrelser på lager. Som du kan få med hjem samme dag du er i klinikken.

Mit fokus er på at fjerne årsagen til dine smerter, og ikke kun symptomet. Første gang du kommer laver jeg en ultralydsscanning, for at afdække graden af din tennisalbue eller golfalbue så vi kan målrette behandlingsforløbet efter dit behov. Målet er at du har en 50 % reduktion af dine smerter inden for de første 3 behandlinger.

BOOK DIN TID HER

Hvordan hjælper jeg dig ved tennisalbue?

  1. Jeg starter med at lave en grundig undersøgelse af din albue og skulder. Det gør jeg for at få fundet årsagen til dine symptomer.  Herefter laver vi en ultralydsscanning for at afdække senens tilstand.
  2. Ud fra disse undersøgelser, sammensætter vi ud fra dit mål et effektiv behandlingsforløb. Det vil indeholde en kombination af shockwave- og laserbehandling, som både behandler årsag og symptomet.
  3. Når du er under behandling kan du stadig være fysisk aktiv. Aktiviteter skal blot være af en type, som ikke stresser armen unødvendigt, samt muskulaturen i albuen skal styrkes ved hjælp af de rigtige øvelser.

Hvad er en tennisalbue?

En tennisalbue skyldes overbelastning i senenerne på fingrenes strækkemuskler ( som sidder i underarmen ). Forandringerne kommer på den ydre del af albuen, og det er her det primært vil give smerte.

Sidder den på indersiden af albuen, vil det være det man kalder en golfalbue. De fleste der får det er mellem 30 og 60 år gamle.

Tennisalbue behandling kan gøres med shockwave, man kan supplere med en række øvelser, som skal styrke muskulaturen.

Prognosen er normalt god, og sætter man ind i rette tid inden at tilstanden sætter sig fast, så vil 50-70 % bliver helbredt.